30/5/12

Προτεινόμενη ταινία: La Cara Oculta (The Hidden Face)



Iστορία: (από nikos-fekkas.blogspot.com)
Η Belen και ο Andrian είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που ζει στην Ισπανία. Όταν ο ταλαντούχος μαέστρος Andrian προσλαμβάνεται στην φιλαρμονική την Κολομβίας για ένα χρόνο, η Belen, κατόπιν δικής του πρόσκλησης τον ακολουθεί. Διαμένουν σε ένα πανέμορφο σπίτι και όλα πάνε καλά μέχρι ώσπου η Belen τον εγκαταλείπει, αφήνοντας του ένα μήνυμα πως δεν αντέχει άλλο την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με μια βιολονίστρια της ορχήστρας. Συντετριμμένος ο Andrian το ρίχνει στο αλκοόλ και μετά τις απέλπιδες προσπάθειές του να την βρει, ειδοποιεί την αστυνομία για περαιτέρω έρευνα ...

Κριτική: (Tzouvalos):
H ταινία τα σπάει!!!
Πρωτότυπο σενάριο, προσεγμένη σκηνοθεσία και πραγματικά φοβερό κάστινγκ ηθοποιών με δυνατές ερμηνείες. Ερωτικό θρίλερ, όχι από αυτά που σε τρομάζουν αλλά σε κρατάνε σε αγωνία μέχρι το τέλος. Ανεβαίνει το ισπανικό σινεμά πολύ τα τελευταία χρόνια και μπράβο τους γιατί με τέτοιες ταινίες, δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα μεγαθήρια των αμερικανικών υπερπολυτελών παραγωγών..

Και μία συμβουλή: Αν θέλεις πραγματικά να την απολάυσεις στο μέγιστο δυνατό, - ΜΗΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΤΡΑΙΛΕΡ!! Ναι, δές κατευθείαν την ταινία!!! Άκου τον Παυλάρα - και δεν θα χάσεις.. 



1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...